ERBJUDANDE: Fri frakt på allt över 299kr!

-21%

4K Wi-Fi Drönare Med FPV Support Mini E88 - Grå

rea pris 1190 kr/st
tidigare pris 1499 kr/st
LagervaraLeveranstid: 10-15 dagar

Öppet köp 30 dagar

Verifierad E-handel

Säkra betalningar

Produktbeskrivning

ÖppnaStäng

Produktbeskrivning

4K Wi-Fi Drönare Med FPV Support Mini E88 - Grå

 

 4K Wi-Fi Drönare Med FPV Support Mini E88 - Grå är en smidig och bärbar drönare med alla egenskaper som man söker! Med denna 4K Wi-Fi drönare med FPV support får du en lättstyrd drönare som enkelt nagiveras i luften. Tack vare drönares alla olika system och egenskaper ger drönaren dig alla förutsättningar som behövs för en smidig användning. 

Optisk flödes lokalisering

Med hjälp av den optiska flödeslokaliseringen får du en stabil svävande drönare som känner av avståndet till marken. Drönaren låser höjden och koordinaterna noggrant och stabilisera svävningen. Tack vare denna egenskap förhindra du kamera- och videoskakning. Gör flygfotografering tydligare och enklare att fotografera från alla vinklar.

Dubbel kamera

Denna Wi-Fi drönare är utrustad med dubbla främre och nedre kameror. Tillsammans med dessa kameror kan du växla mellan fotografering och inspelning enkelt med hjälp av ett knapptryck. Tack vare denna funktion har du möjlighet att upptäcka fler perfekta ögonblick utan att behöva justera drönares position. 

4K HD lins

Tydligt, verkligt och subtil. 4K-pixlar betyder att kameran har 3 840 horisontella pixlar och 2 160 vertikala pixlar, vilket ger totalt ca 8,3 miljoner pixlar. Drönares 4k HD lins ger bättre höjdpunkter och skuggdetaljer tack vare den utomordentliga skärpan. 

Smidig design

Tack vare den smidiga designen är den lätt att vika ihop och bära med sig. Med hjälp av drönares medföljande väska har du alltid möjlighet att bära med dig den vid olika aktiviteter. Tillsammans med det högkvalitativa och batteriet som är tillverkat i återvunnet material får du ett lithium batteri med mycket kraft. 

Egenskaper

HD flygfotografering

Lufttrycks Inställning

Ultra lång uthållighet

Ett klick start/landning

Banflygning

Bildöverföring i realtid

Hastighetskontroll

En-knapps kurs omkastning

Produktinformation

SKU:

2482
0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Andra köpte också

Liknande produkter