ERBJUDANDE: Fri frakt på allt över 299kr!

-44%

HDMI Till RCA/AV Konverter 1080P - Vit

rea pris 129 kr/st
tidigare pris 229 kr/st
LagervaraLeveranstid: 10-15 dagar

Öppet köp 30 dagar

Verifierad E-handel

Säkra betalningar

Andra köpte också

Produktbeskrivning

ÖppnaStäng

Produktbeskrivning

HDMI Till RCA/AV Konverter 1080P - Vit

HDMI Till RCA/AV Konverter 1080P - Vit låter dig konvertera gamla TV bildskärmars RCA anslutning till HDMI. Med denna RCA/AV konverter har du möjlighet att konvertera om RCA/AV uttag till HDMI anslutning på dina äldre enhter. Med hjälp av vår konverter kan du spela upp valfria filer eller ansluta andra tillbehör direkt i din konverter. Signalomvandlaren konverterar den digitala HDMI-videosignalen till analog CVBS-signal 480i,576i och kan då spela upp videomaterial eller bilder från din anslutna enhet direkt i din TV. 

Konvertering från digital till analog

RCA/AV konvertern kan konvertera HDMI-videosignaler och ljudsignaler till kompositvideo och stereoljud med hjälp av vår signalomvandlare. vår HDMI till RCA/av konverter är i miniformat och konverterar från HDMI signal till AV med tre stycken RCA-uttag. 

Förhöjd signal och ljudupplevelse

Konvertern kan ansluta till olika enhter som stödjer NTSC eller PAL tv format. Med konverterns egenskaper och inställningar förbättras ljusstyrkan, kontrast och färgen trots nedskalning till komposit. 

Lätt att använda

Vår HDMI till RCA/AV konverter är en liten och smidig produkt som fyller flere egenskaper. Den lilla konvertern är portabel och lätt att installera. För att ansluta och installera produkten krävs ingen programvara eller drivrutin. Produkten ansluts direkt tillsammans med medföljande micro-USB kabel. Med hjälp av adaptern reglage kan du enkelt byta mellan NTSC 60hz och PAL 50hz utgång.

Produktinformation

SKU:

2459
0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Andra köpte också