ERBJUDANDE: Fri frakt på allt över 299kr!

-17%

Mini Övervakningskamera WiFi IP Full HD - Svart

rea pris 249 kr/st
tidigare pris 299 kr/st
LagervaraLeveranstid: 10-15 dagar

Öppet köp 30 dagar

Verifierad E-handel

Säkra betalningar

Andra köpte också

Produktbeskrivning

ÖppnaStäng

Produktbeskrivning

Mini Övervakningskamera WiFi IP Full HD - Svart

Mini Övervakningskamera WiFi IP Full HD - Svart är en riktigt kompakt övervakningskamera. Med en magnet på baksidan kan du fästa kameran på dolda ställen. Mini övervakningskameran stödjer 1920*1080 HD upplösning. Kameran har även ett inbyggt 400mAh batteri och inbyggd timer samt rörelsesensor. Kabeln som medföljer kan användas som ett form av stativ.

Multifunktion i ett

Övervakningskameran ger dig 150° vidvinkel för god uppsikt på omgivningen. Kameran har även funktioner såsom, Rörelseaktiverade pushvarningar, No-Glow IR Night Vision, Inspelning under laddning, iOS och Android kompatibel, Live Stream eller uppspelning var som helst, SD-kortinspelning. Kamerabilden kan även delas med fler användare.

Lätt att använda

Denna kamera har en rund design som är liten och robust. Inbyggd magnet, kan fästas på alla järnytor. Denna smidiga övervakningskamera kan fästas i hörnet av hemmet, kontoret, butiken, bilen, till och med i fickan eller på ryggsäcken.

Rörelsedetektering och mörkerseende

Med den uppgraderade intelligenta rörelsedetekteringen kan du ställa in sensorns känslighet manuellt. När en rörelse upptäcks skickar den dolda kameran Push notiser med bilder direkt till din telefon. Du kan logga in i appen för att se vad som händer i realtid och aldrig oroa dig för att missa något viktigt. Enheten har en hemlig design av 6 infraröda IR-lampor med icke-luminans och 5M mörkerseende. Du kan slå på/av den på distans i appen.

Produktinformation

SKU:

2460
0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Andra köpte också