ERBJUDANDE: Fri frakt på allt över 299kr!

Om oss

Teknikgrabbarna

Teknikgrabbarna.se startades år 2018 av två teknikintresserade killar som upplevde att internet saknade aktörer inom försäljning av mobiltillbehör, mobilreservdelar, gadgets, leksaker, kablar, laddare, ljud, bild, gaming, data och smarta hem och fritidsprylar.

Med Teknikgrabbarna.se vill vi plocka fram aktuella produkter och moderna tillbehör som passar marknadens senaste modeller med hög kvalitet och bra priser!

Genom att vara belägna i Västerås med både kontor och lager har vi vårt säte mitt i Sverige. I och med vårt strategiska läge når vi snabbt ut till våra kunder i både norr och söder.

Snabba leveranser av beställningar är något som är viktigt för oss, därför garanterar vi att beställningar på lagervaror gjorda innan klockan 14:00 alltid skickas samma dag med Postnord. Med kunden i fokus vill vi alltid erbjuda en tillgänglig kundsupport av världsklass via mail eller sociala medier med svar inom ett dygn.

Sedan starten av Teknikgrabbarna.se har vi försett både företag och privatpersoner med mer än 100 000 beställningar till våra nöjda kunder. Teknikgrabbarna.se är en verifierad och certifierad E-handel som erbjuder trygg och säker betalning av din beställning. Med Klarna, Swish, Mastercard och Visa har du möjlighet att betala på ett sätt som passar dig!


Företagsuppgifter:

Kontakta oss: webshop@teknikgrabbarna.se
Företagsnamn: TGS Nordic AB
Organisationsnummer: 559242-1001
Momsregistreringsnummer: SE559242100101
Utdelningsadress (EJ Besöksadress): BOX 181, 72105, VÄSTERÅS