ERBJUDANDE: Fri frakt på allt över 299kr!

Professionell Pälstrimmer Till Husdjur Hund

rea pris 399 kr/st
tidigare pris 599 kr/st
LagervaraLeveranstid: 10-15 dagar

Öppet köp 30 dagar

Verifierad E-handel

Säkra betalningar

Andra köpte också

Produktbeskrivning

ÖppnaStäng

Produktbeskrivning

Professionell Pälstrimmer Till Husdjur Hund

 Professionell Pälstrimmer Till Husdjur Hund är en trimmer för hund och katt av hög kvalitet. Tack vare pälstrimmerns inbyggda batteri på 2200mAh kan du använda den både trådlöst och med sladd. Den professionella pälstrimmern har en batteritid på cirka 180 min vid användning och den uppskattade laddningstiden för ett fulladdat batteri är 3h.

Pälstrimmern för ditt husdjur har 5st olika hastigheter för att underlätta klippningen. Det exklusiva klipphuvudet är tillverkat i keramiskt stål för att ge ett effektivt knivblad som enkelt klarar av alla olika typer av päls. Pälstrimmern kan justeras mellan 4st olika längder på klipphuvudet med hjälp av en knapp på maskinen. i förpackningen ingår det även två separata munstycken med fyra olika länger 3-6mm - 9-12mm. Den professionella pälstrimmern levereras med universal strömadapter anpassade för EU vägguttag. Till det professionella grooming kittet för ditt husdjur ingår det även smörjmedel och borste för att smöra och rengöra det keramiska knivhuvudet. 

För bästa resultat rekommenderar vi att hundens päls är torr och nytvättad inför klippning. Detta för att ge din nya pälstrimmer bästa förutsättningar för ett gott resultat. 

Egenskaper

5st olika hastigheter: 5000 - 5500 - 6000 - 6500 - 7000 rpm

4st olika längder: 1.0 - 1.3 - 1.6 - 1.9mm

2st olika munnstycken i plast: 3-6mm - 9-12mm

Anpassad EU adapter för laddning 100-240V

 

*OBS: var noggrann med att rengöra och smöra knivbladet på det keramiska klipphuvudet. Detta motverkar att huvudet låser sig vid klippning av tätare päls

Produktinformation

SKU:

2573
0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Andra köpte också